Wonen met zorg in hartje Torhout

Ondanks corona werden de bouwwerken vlot uitgevoerd, waardoor in september de eerste bewoners hun intrek nemen. Ook het beschermde en prachtig gerenoveerde voorgebouw van de Peerdenposterij is in gebruik genomen. En het resultaat mag alvast gezien worden.

Het nieuwbouwproject is gelegen aan de rand van het stadscentrum van het gezellige Torhout en kent een rijke geschiedenis. Net daarom kozen de architecten van het project voor de combinatie van gerenoveerd erfgoed met weldoordachte en moderne nieuwbouw. In elk van de 21 assistentieflats vind je luxe, comfort en service terug, aangepast aan jouw specifieke noden, nu en in de toekomst.

De Peerdenposterij biedt vooruitstrevend wonen aan, in een oase van rust en toch vlakbij het centrum van de stad. De appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte tussen 49 en 88m² en beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Alle appartementen werden aangepast aan de meest actuele veiligheidsnormen en zijn voorzien van verschillende oproepsystemen. Dankzij een innovatieve planopbouw werden bovendien alle appartementen ingedeeld op een manier zodat de bewoners er kwalitatief kunnen blijven wonen, zowel vandaag als morgen.

Zin in een gezellige babbel, een koffie, activiteit of een knus hoekje om rustig te genieten? Geen probleem! De residentie beschikt over een gemeenschappelijke ruimte, waar huiselijke sfeer en gezelligheid centraal staan. Ook voor thuisverpleging, extra (woon)assistentie of vragen staat een gerenommeerd team klaar voor jou.

Kortom: De Peerdenposterij zorgt voor jouw levenslang comfort.

De bouwwerken zijn intussen beëindigd en de eerste bewoners zullen hun intrek nemen. Maak gerust een afspraak zodat we u kunnen rondleiden en alle nodige info bezorgen. Ook het modelappartement kan op afspraak bezichtigd worden.

Interesse als: