Wonen met zorg in hartje Torhout

Nu de bouwwerken van residentie De Peerdenposterij een versnelling hoger geschakeld zijn en het einde van de werken voorzien is tegen de zomer van 2020, is het uitkijken naar de 21 erkende assistentieflats, die schuilen achter het beschermde en gerenoveerde voorgebouw van de Peerdenposterij.

Het nieuwbouwproject is gelegen aan de rand van het stadscentrum van het gezellige Torhout en kent een rijke geschiedenis. Net daarom kozen de architecten van het project voor de combinatie van gerenoveerd erfgoed met weldoordachte en moderne nieuwbouw. In elk van de 21 assistentieflats vind je luxe, comfort en service terug, aangepast aan jouw specifieke noden, nu en in de toekomst.

De Peerdenposterij biedt vooruitstrevend wonen aan, in een oase van rust en toch vlakbij het centrum van de stad. De appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte tussen 49 en 88m² en beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Alle appartementen werden aangepast aan de meest actuele veiligheidsnormen en zijn voorzien van verschillende oproepsystemen. Dankzij een innovatieve planopbouw werden bovendien alle appartementen ingedeeld op een manier zodat de bewoners er kwalitatief kunnen blijven wonen, zowel vandaag als morgen.

Zin in een gezellige babbel, een koffie, activiteit of een knus hoekje om rustig te genieten? Geen probleem! De residentie beschikt over een gemeenschappelijke ruimte, waar huiselijke sfeer en gezelligheid centraal staan. Ook voor thuisverpleging, extra (woon)assistentie of vragen staat een gerenommeerd team klaar voor jou.

Kortom: De Peerdenposterij zorgt voor jouw levenslang comfort.

De bouwwerken zijn nog in volle gang, maar geef gerust al uw coordinaten door zodat we u op de hoogte kunnen houden van de vooruitgang van de werken, of om het modelappartement te bezichtigen.

Interesse als: